Netværk

 

Virksomhedsnetværket ved Jobcenter Tønder

Vil du være med i et stort netværk af lokale virksomheder, som vil gå foran i den sociale indsats for udsatte borgere. Så er dette virksomhedsnetværk noget for dig!

Jobcenteret Tønder vil gerne hjælpe dig og din virksomhed i arbejdet med at tage socialt ansvar, hvorfor udgangspunktet for aktiviteterne i netværket er Jeres erfaringer og udfordringer.

Igennem virksomhedsnetværket kan du lære andre lokale virksomheder at kende, ligesom du ved de tematiserede netværksmøder får mulighed for at tilegne dig viden om Jobcenterets målgrupper og erfaringsudveksle. Virksomhedsnetværket vil også være rammen om uddannelse af mentorer på din virksomhed, hvilket styrker dig eller dine medarbejders kompetencer i forhold til at modtage nye på arbejdspladsen generelt.

Netværket er for lokale virksomheder, både private og offentlige. Virksomhedsnetværket består allerede nu af mere end 120 lokale virksomheder med geografisk- og faglig spredning. Ligeledes af store som små virksomheder. Medlemsskabet er gratis – ligesom arrangementer, nyhedsbreve og mentoruddannelse også er det. Socialt ansvar betaler sig også for samfundet, hvorfor du bør melde dig ind i netværket allerede i dag. Du kan melde dig ind i "Virksomhedsnetværket ved Jobcenter Tønder" ved at kontakte virksomhedskonsulenterne i virksomhedsservice.

Jobcenteret vil altid gerne komme på besøg i din virksomhed for at fortælle om virksomhedsnetværket og de mange andre muligheder der findes i samarbejdet med jobcenteret.

Hvis du som virksomhed har brug for jobcenteret, kan du ringe direkte på tlf. 74 92 82 40.